fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Schoonheid huidtherapie Simone de Wildt15 NOV

Uitspraken waar je over nadenkt

“Tussen al het moois zit ook weleens iets lelijks mama” zei mijn dochter van 4 tegen mij nadat we weer eens een discussie hadden in de ochtend over wat voor kleding ze aan wilde die dag. Het was haar reactie op een opmerking van mij dat het niet zo lekker liep tussen ons in de ochtend. Uiteraard stond ik met mijn mond vol tanden en kon ik eigenlijk niks anders doen op dat moment dan haar gelijk geven. Maar is dat wel zo?

In een wereld waarin alles kan en we steeds meer kunnen. Waarin de mogelijkheden oneindig lijken te zijn. Waarin er verschillende schoonheidsidealen ontstaan  en waarin we alles wat we lelijk vinden aan onszelf kunnen veranderen. In de praktijk krijg ik dan ook vaak de vraag of ik botox/fillers zou laten inspuiten en of ik iets aan mezelf zou laten veranderen door middel van plastische chirurgie. Natuurlijk ben ik ook onzeker over mijn lichaam.  Na 2 zwangerschappen is dat er ook niet beter op geworden. Maar of ik iets op deze manier iets zou laten veranderen. Nee,en zeker niet als er zoveel goede alternatieven zijn.

Mijn visie als huidtherapeute is om zo mooi, natuurlijk mogelijk oud te worden. Voor mezelf en voor de mensen die mijn praktijk bezoeken. Steelwratjes, couperose/rode vaatjes  of pigmentvlekken zijn relatief eenvoudig te behandelen. Gezichtsbeharing, wat ook bij mij is ontstaan na 2 hormoonpieken is sinds de introductie van licht en lasertherapie ook niet meer nodig om daar hinder van te ondervinden. Ook de zorgverzekeraars erkennen dat. Als je aanvullend verzekerd bent, dan krijg je de behandeling vaak (deels) vergoed. Beginnende rimpeltjes zijn goed aan te pakken met een goede huidverzorging, een behandeling met een chemische peeling of een behandeling met de dermapen. Alle behandelingen zijn gericht op het natuurlijke herstelproces van de huid. Door het maken van een correcte ‘huidbeschadiging’ stimuleer je de huid om zichzelf te herstellen. Je maakt extra collageen en elastine aan en door de juiste huidverzorging wordt het proces nog eens extra gestimuleerd. Zelfs als de huid meer gecorrigeerd moet worden door bijvoorbeeld diepe rimpels of het verlies van elasticiteit, werken wij in de praktijk ook op het natuurlijke herstelproces van de huid, alleen dan door middel van plasmatherapie. Oftewel; ook in de huidtherapeutische praktijk zijn er tal van mogelijkheden om het mooie mooi te houden en het ‘lelijke’ aan te pakken. Wil jij dat we samen jouw huid onder de loep nemen? Bel dan voor een persoonlijk advies naar 0487-523823 of neem een kijkje op onze website op www.huidtherapie-dewildt.nl.

Simone de Wildt Huidtherapeute

 

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken