fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Ons Team

Wij werken met een hecht en professioneel team van huidtherapeuten en specialisten. Op deze pagina stellen wij ons aan u voor.

Huidtherapeut Simone de Wildt

Simone de Wildt - Huidtherapeute / eigenaresse

Sinds 2007 ben ik met mijn praktijk gevestigd in Gezondheidscentrum Ewijk. 5 jaar later zijn we, mede door mijn groeiende klantenbestand en een uitbreiding van de regio een 2e praktijk voor Huid-en oedeemtherapie gestart in Malden.

Medio 2006 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeute aan de 4-jarige opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik ook de cursus beauty assistent afgerond en na mijn studie heb ik mijn PDA behaald oftewel mijn pedagogisch didactische aantekening. Deze beide opleidingen kwamen goed van pas toen ik aan de slag ging als docent uiterlijke verzorging. Dit heb ik 4 jaar gedaan totdat ik me meer wilde gaan focussen op beide praktijken

Mijn interesse voor huidtherapie begon al in mijn jeugd. Ik had vroeger een moeilijke huid. Creme’s en zalfjes kon ik meestal niet verdragen. Lang onder de douche staan of een keer mijn make-up niet verwijderen voor het slapen gaan was voor mij een NO go.. Na alle zinloze huis-, tuin- en keukenmiddeltjes en goed bedoelde adviezen, wilde ik graag weten: wat werkt nu echt?

Als huidtherapeut heb ik me door de jaren heen met name gespecialiseerd in het behandelen van acne, littekens, oedeem en licht en lasertherapie. Het verbeteren van de huidconditie bij een gezonde, beschadigde of zieke huid geeft me veel voldoening. Deskundigheid, een eerlijke advies en een persoonlijke benadering daarbij vind ik zeer belangrijk!

Ik hoop u graag te zien bij ons in de praktijk!

Huidvriendelijke groetjes , Simone de Wildt

Beoordeling Simone

José Boekelmans - Huidtherapeute / PMU-specialiste

Medio juni 2013 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. De keuze voor het volgen van deze studie komt voort uit het behalen van mijn vorige opleidingen Wellness en Allround schoonheidsspecialiste in 2009. Tijdens deze twee opleidingen werd de leergierigheid naar kennis over de huid alsmaar groter. In Oktober 2011 ben ik als stagiaire gestart bij Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als huidtherapeut en ben ik gespecialiseerd in acnebehandelingen, definitieve ontharing, camouflagetherapie, oedeemtherapie en littekentherapie. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Beoordeling Jose Boekelmans

Lotte Reijers - Huidtherapeute

Sinds juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en werkzaam als huidtherapeut bij Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie. Van jongs af aan heb ik mij altijd geïnteresseerd in de huid. Na het behalen van mijn diploma’s tot Allround Schoonheidsspecialiste en Pedicure wilde ik graag, op medisch gebied, meer kennis over de huid opdoen. Wat mij het meest interesseert aan dit beroep is dat je als huidtherapeut de nazorg oppakt waar de behandeling bij een specialist stopt. Elke cliënt heeft een eigen specifieke klacht en dat maakt het werk als huidtherapeut uitdagend.

Ik ben gespecialiseerd in acnéhandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende peelingen, definitieve ontharing d.m.v. elektrische epilatie & IPL, camouflagetherapie, oedeemtherapie & littekentherapie. Tevens ben ik ook lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Beoordeling Lotte Reijers

Millie Toonen - Huidtherapeute

Sinds juni 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hoge school van Utrecht als huidtherapeut en werkzaam bij Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie. Mijn interesse in de huid begon tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste. Na vooral met het cosmetische van de huid bezig te zijn geweest wilde ik graag meer kennis over de medische kant van de huid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in 2013 gestart ben met de opleiding Huidtherapie.

Gedurende de opleiding heb ik met veel plezier bij het Sanadome in Nijmegen gewerkt als schoonheidsspecialiste/masseuse. Tijdens de opleiding heb ik mij onder andere gespecialiseerd in het aanmeten van therapeutisch elastische kousen bij Harting Compressietherapie in Nijmegen.

De diversiteit van het vak als huidtherapeut spreekt mij erg aan. Het geeft mij veel voldoening dat ik echt iets kan betekenen voor anderen door met behulp van de behandelingen huidproblemen te verbeteren. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en het boeken van resultaat vind ik hierbij erg belangrijk.
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Huidtherapeut Millie Toonen

Meer weten?.

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen via onze contact pagina of de gegevens boven aan deze website.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken