fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

ik pas alcohol huid09 MAY

Van nieuw naar positief, ik pas!

Afgelopen 12 januari hadden wij in het nieuwe gezondheidscentrum de kroonsteen 1 een nieuwjaarsbijeenkomst. Een leuke avond waarbij we onze deuren openstelden voor zorgverleners uit de omgeving. Ik ben diezelfde avond benaderd om mee te doen aan een dagen zonder alcohol = ik pas”. Ik hoefde er niet lang over na te denken want ik hou wel van een uitdaging, met de titel : 40 dagen zonder alcohol ik pas. Moet voor mij niet lastig zijn, toch? Maar de afgelopen twee weken heb ik toch wel vaker dan verwacht een aantal keer ‘ik pas’ moeten zeggen. Deze week besefte ik pas hoe makkelijk je toch een drankje nuttigt. Daarom is het extra belangrijk om de voordelen van geen alcohol drinken te benoemen en dan wordt passen een stuk makkelijker en aantrekkelijker.

Het is de uitdaging die ik interessant vond waardoor ik ermee ben begonnen, maar het zijn al die kleine leuke bijkomstigheden die gaande de uitdaging motiveren en me doen realiseren dat er veel meer positieve effecten aan de uitdaging zitten verbonden

Zo ben ik mezelf als Huidtherapeute ervan bewust dat alcohol vocht onttrekt aan de huid en dat daardoor sneller rimpels ontstaan en worden eventueel bestaande rimpels alleen maar dieper. Dus wat positieve energie door het een geeft zeker positieve energie voor meer goede voornemens. gelijk een mooi moment om ook weer mijn huid een extra verwennerij te geven.  Ik heb gekozen voor een kuurtje met de Hydrating Oil Capsules van environ. De Intensive Hydrating Oil Capsules bevatten een fijne olie met antioxidanten, bèta-sitosterol en retinol, die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Deze capsules bieden een intense energie en een hydratatie boost die de huid een zijdezacht gevoel geeft. Het hersteld en normaliseert alle cel- en huidfuncties. Ik gebruik al jaren een dermaroller. Ideaal voor thuis op de bank tijdens een goede film. De dermaroller bevat minuscule naaldjes die de huid perforeren. Ons eigen herstellingsmechanisme gaat deze onzichtbare gaatjes in de huid onmiddellijk opvulleen door meer collageen aan te maken. De gaatjes zorgen er ook voor dat de Intensive Hydrating Capsules beter door de huid worden opgenomen waardoor de werkstoffen nog beter hun best kunnen doen. En het fijne hiervan is dat je direct resultaat voelt en de volgende ochtend is het meteen zichtbaar. In de praktijk bieden we deze behandelingen ook aan door middel van de dermapen. Een geweldige behandeling die je perfect kan inzetten voor littekens na acne, huidverbetering en om pigmentvlekken tegen te verminderen of tegen te gaan. En het leuke is dat we het resultaat kunnen vastleggen door middel van de Observ. Met de Observ 520 is het namelijk mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. En als ik dit opschrijf krijg ik direct zin om door te gaan en door te pakken. En zo gaan we van nieuw naar positief!

40 dagen zonder alcohol= ik pas. Op onze website kunt u over 40 dagen lezen hoe het mij verder is afgegaan: www.huidtherapie-dewildt.nl.

Simone de Wildt Huidtherapeute

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken