fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Vergoedingen verzekeraars

Vergoedingen Huidtherapie

Veelal komen de behandelingen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandeling.

Vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering

Veel behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De zorgverzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering altijd een groot gedeelte van de huidtherapeutische behandelingen. Omdat
polisvoorwaarden en vergoedingen sterk aan verandering onderhevig zijn, kunt u het beste zelf contact opnemen met  uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kunt u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.

Vergoedingen vanuit uw basisverzekering

Behandelingen van oedeem worden, indien chronisch van aard, na de twintigste behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste twintig oedeembehandelingen komen, wanneer u hiervoor bent verzekerd, uit het aanvullende pakket. Voor meer informatie kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.

Contracten met zorgverzekeraars

Praktijk voor Huid-en Oedeemtherapie heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Kwaliteitswaarborg

Al onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici; dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen. Daarnaast hebben beide praktijken contracten met alle zorgverzekeraars. Wij maken gebruik van Qualizorg om de kwaliteit te waarborgen.

Betaling

Voor oedeemtherapie en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen geldt dat de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Voor alle overige behandelingen krijgt u na iedere behandeling een factuur mee die u kunt indienen bij uw eigen zorgverzekeraar. Het bedrag dient contant of per pin betaald te worden.

Zorgverzekeraars in Nederland

Hieronder vindt u een lijst met links naar de belangrijkste zorgverzekeraars die actief zijn in Nederland. Op de website van uw zorgverzekeraar kunt u meer infromatie vinden over de mogelijke vergoedingen op het gebied van huidtherapie.

Meer weten?.

Wilt u meer weten over vergoedingen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen via onze contact pagina of de gegevens boven aan deze website.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken