fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Anti rimpel behandeling11 APR

Voorhoofdrimpels? Weg ermee! – ervaring van Simone

Iedereen wordt nou eenmaal een dagje ouder, de eerste rimpeltjes zijn dan ook zichtbaar bij Simone op het voorhoofd. Gelukkig is dit voor ons geen probleem, aangezien wij dé behandeling aanbieden voor het verminderen van overtollige huid en rimpels; de plasma lift.
Eerder hebben wij al geschreven over het resultaat bij het liften van de bovenoogleden maar de ervaring van de behandeling op het voorhoofd willen wij u niet onthouden! In deze blog deelt Simone haar ervaring over de behandeling met de ACCOR Cosmetic Corrector.

Waarom wilde je de plasma lift behandeling ondergaan?

Als eerste omdat ik het erg belangrijk vind dat we op elkaar behandelingen uitvoeren. Het is goed voor het collegiale contact, het voelen en ervaren van de behandeling en op deze manier kan je leren van elkaar.

Daarnaast word ik inderdaad ook een jaartje ouder. Ik heb in november 2017 de ooglidcorrectie dmv plasmalifting ondergaan en met onze techniek liften we ook een gedeelte van het voorhoofd. Ik zag dat de huid die behandeld was zo mooi is hersteld en strak is geworden dat ik graag de lijntjes op mijn voorhoofd ook behandeld wilde hebben.

Hoe vind je het resultaat direct na de behandeling?

Direct na de behandeling werd ik voor mijn gevoel een beetje flauw. Ik ben lekker thuis op de bank gaan liggen. Het resultaat was niet direct zichtbaar maar ik had er wel direct veel vertrouwen in. Ik had allemaal kleine puntjes op mijn voorhoofd. Mijn dochter van 4 moest huilen toen ze me zag. Dat vond ik wel erg sneu. Het had voor andere meer impact dan voor mezelf.

Wat heb je gemerkt de dagen na de behandeling?

Dag 1, dag 2 en dag 3 had ik last van vocht in mijn voorhoofd. Ik heb geen last van hoofdpijn gehad maar ik kan mezelf voorstellen dat je daar last van kan hebben als er vocht ontstaat. Ik kon mijn voorhoofd nauwelijks bewegen. Na dag 3 was het vocht eruit en vergat ik soms hoe mijn voorhoofd eruit zag, totdat ik eraan herinnerd werd door mensen om mij heen!

Je hebt eerder al de behandeling ondergaan voor de boven oogleden, vond je dit anders?

Ja zeker anders, ik heb tijdens de behandeling van de ogen nauwelijks pijn ervaren. De randen bij mijn voorhoofd en wenkbrauw vond ik gevoelig. Na de behandeling bij mijn ogen merkte ik direct resultaat. Het voorhoofd heeft toch wel iets langer nodig om te herstellen. Maar het resultaat is wel echt geweldig! Ik ben er zo blij mee.

Wil je nog iets kwijt aan mensen die twijfelen om de plasma lift behandeling te ondergaan?

Wil je snel resultaat dan zou ik zeker een behandeling inplannen. Het resultaat is fantastisch en absoluut de moeite waard. Wat me tegenviel is de reactie van mensen in de supermarkt of op straat. Ik zou bij een voorhoofdlift zeker een paar dagen vrij nemen of lekker binnen blijven.

Een foto maken was erg lastig omdat mijn lijntjes niet zo erg opvielen. Dus hieronder een aantal foto’s gedurende de 10 dagen.

Rimpels plasma voorhoofd

Meer over de behandeling

De Cosmetic Corrector is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een prachtig resultaat! De ACCOR Cosmetic Corrector NF+ Plasma Pen kan rimpels, plooitjes en overtollige huidrandjes verminderen/ verwijderen in elk gebied van uw gelaat of lichaam. In tegenstelling tot Botox en/of fillers is het resultaat met de Plasma Pen definitief!

Een totaal pakket

Wij bieden een combinatiepakket aan, dit wil zeggen dat bij de eerste behandeling nazorgproducten t.w.v. €128,75 inbegrepen zijn. De nazorgproducten zijn Lycogel en Colostrumgel.

Colostrumgel

Colostrumgel herstelt de huid, vertraagt huidveroudering en verhoogt de immuniteit. Tevens bevat de gel vitamine C, welke de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en pigment verbleekt. De toegevoegde lavendel kalmeert, verzacht en herstelt de net behandelde huid.

Lycogel

Lycogel biedt de perfecte look voor elke gelegenheid, levensstijl en huidconditie. Tegelijkertijd profiteert de huid van de benodigde voedingsstoffen, zuurstof en vocht. Lycogel is uitermate geschikt voor zowel de gevoelige huid als acne, voor zowel het egaliseren van pigmentvlekken als dekking voor iedere dag.

Tags: rimpels
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken