fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Ouder worden huidbehandelingen13 APR

Wat heeft zij nu weer gedaan?

Ik heb regelmatig het gevoel dat mensen naar me kijken en denken wat heeft zij nu weer gedaan!? Tja ik zie er dan ook niet altijd even fraai uit, als gevolg van een nieuwe behandeling of nieuwe producten/technieken.  Meestal heb ik dit gevoel op verjaardagen want dat zijn de momenten dat je net iets langer de tijd hebt om met elkaar te kletsen of om elkaar te observeren.

Ouder worden

Afgelopen week was  ik op een verjaardag, dit keer  van het zoontje van een vriendin. Opa’s en oma’s, ooms en tantes , vrienden en een paar onbekende. Het leuke van dit soort verjaardag vind ik altijd dat de leeftijd varieert van 0-85 jaar. En op iedere verjaardag waar ik kom, net zoals deze komt het verouderingsproces, de aftakeling van ons lijf en de huid weer ter sprake. Of het nu kenmerkend is van verjaardagen omdat dan de leeftijden en het verjaren centraal staan of dat ik het door mijn beroep en kennis uitlok, ik weet het niet.

Zelf de behandelingen ondergaan

Wat ik wel weet is dat ik het als huid- & oedeemtherapeute belangrijk vind  om alle behandelingen die wij uitvoeren zelf te ondergaan. Daarnaast is de huid een visitekaartje en heb ik natuurlijk een enorme passie voor de huid en huidverbetering. Gesprekken hierover op bijvoorbeeld verjaardagen ervaar ik dan ook niet als vervelend. Bijvoorbeeld na mijn ooglidcorrectie met de plasmapen, wat overigens heel mooi is geworden. Mensen  vragen ernaar op verjaardagen, het valt ze dus wel op en dat geeft voldoening. In mijn volgende behandeling met mezelf in de behandelstoel i.p.v. erachter, wilde ik nu iets doen voor mijn algehele huidverbetering. Als ik dan moet kiezen voor welke behandeling ik ga, is de keuze snel gemaakt. Zelf ben ik helemaal fan van microneedlingtherapie. Microneedlingtherapie voeren we uit met de dermapen. De dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid precies genoeg beschadigen waardoor het natuurlijke genezingsproces in gang wordt gezet . Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Wij gebruiken producten met hoge doseringen vitamine A en deze worden voelbaar beter opgenomen door de huid.

Het is het waard

In eerste instantie ziet de huid er roze rood uit, wat natuurlijk bij mij altijd het geval is, maar levert dan ook weer leuke gesprekken op verjaardagen. In de meeste gevallen houdt dit maar 2 dagen aan. Ook heb ik heb vaak wat last van schilfering. Dit komt door de versnelde celdeling. En dat is dan ook precies wat mensen aan mijn huid zien. Maar hoe meer mijn huid schilfert hoe beter resultaat. En tja een paar dagen kletsen over wat ik met mijn huid heb gedaan is het eind resultaat helemaal waard, toch weer die frisse uitgeruste blik. Enthousiast geworden? Kijk dan op www.huidtherapie-dewildt.nl of bel 0487-523823.

Simone de Wildt Huidtherapeute
Simone de Wildt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken