fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Haaruitval behandelen de Wildt22 OCT

Nieuw bij huidtherapie Simone de Wildt: XL Hair® behandeling

Bent u het zat om iedere dag wakker te worden met plukken haren op het kussen, het verdoezelen van kale plekken of het gebruiken van allerlei middeltjes om het haar dikker te laten lijken? Dan is de behandeling met XL Hair® wat voor u!

Haaruitval of vroegtijdig kaal worden is een veel voorkomend probleem onder zowel mannen als vrouwen. Bij Huid- en Oedeemtherapie Simone de Wildt bieden wij de Hair XL® behandeling tegen haaruitval aan.

Wat is Hair XL®?

Hair XL® is een haarbooster die de haarzakjes activeert om weer gezonde haren te produceren. Hierdoor zal het volume van het haar verbeteren. Door middel van microneedling worden de haarfollikels gevoed met een cocktail van vitamines, groeifactoren, antioxidanten en hyaluronzuur. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren minder uitvallen en nieuwe haargroei in de bestaande haarfollikel ontstaat.

Behandelindicaties

  • Alopecia Androgenetica (mannelijk type kaalheid)
  • Alopecia Areata (pleksgewijze kaalheid)
  • Andere, niet verlittekende vormen van haaruitval
  • Dunner wordend haar
  • Haaruitval
Haaruitval behandelen

De behandeling

De behandeling met XL Hair ® wordt uitgevoerd in de praktijk in combinatie met microneedling. Een behandeling voor mannen bestaat uit zes sessies (uitgevoerd in acht weken) en voor vrouwen uit acht sessies (uitgevoerd in twaalf weken).

Thuisbehandeling met ‘Daily Care’ producten

De behandeling met XL Hair® kan ondersteund worden door producten voor thuisgebruik.

  • AD Daily Care Hair (Hair Energizer Spray)

Deze (niet vette, kleur- en geur loze) haarspray bevat de actieve ingrediënten van XL Hair  en wordt iedere dag na het wassen op de hoofdhuid in gemasseerd. Er kan ook gekozen worden voor 3x per week, 2x per dag.

  • AD Scalpfit (pre treatment shampoo)

Deze shampoo is sterk reinigend en wordt op de dag van de behandeling gebruikt om de hoofdhuid voor te bereiden op de injectiebehandeling.

  • AD Revitalix (post treatment shampoo)

Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik zowel tijdens de behandelperiode als daarna. Revitalix bevat de actieve ingrediënten van XL Hair die het behandelresultaat blijvend ondersteund.

Iedere klacht is anders en vraagt om een persoonlijk behandelplan. Plan daarom nu een vrijblijvend intake gesprek om samen met een specialist de mogelijkheden te bespreken via 0487-523823 of stuur een mail naar info@huidtherapie-dewildt.nl.

Tags: haaruitval
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken