Het behandelen van pigment met behulp van Benebellum®

Gehele kuur €715,- inclusief nazorgproducten
Hoe ziet de behandeling middels Benebellum® eruit?
Een behandelplan met Benebellum® wordt afgestemd op een aantal persoonlijke factoren. Zo spelen uw type huid, de dikte van uw huid en de diepte van het pigment in de huid een grote rol.

Het plan bestaat altijd uit een combinatie van behandelingen in de praktijk en het gebruiken van producten voor thuis. In de praktijk wordt een chemische peeling toegepast welke gecombineerd wordt met een oplossing met tranexaminezuur (icm microneedling). Een behandelplan middels Benebellum® bestaat doorgaans uit 2 behandelingen.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?
Bij mild pigment zal de huid nauwelijks vervellen. Wanneer er meer pigment aanwezig is, is vervellen onvermijdelijk. Tussen dag 3 en 5 is de vervelling doorgaans het meest aanwezig.
Vaak begint vanaf dag 3 de huid met vervellen: het vervellen start vaak rondom de mond en van daaruit verder. Pigmentvlekken kleuren eerst wat donkerder waarna deze ‘eraf vallen’. Het gehele proces van vervellen duurt gemiddeld 5 tot 8 dagen.
Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?
Een gepeelde huid is kwetsbaar en extra vatbaar voor het ontstaan van nieuw pigment. Daarom is het zeer belangrijk om u aan de voorgeschreven ‘Post Peel Care’ te houden. Deze producten worden door de therapeut geadviseerd, passend bij uw indicatie.
Wanneer kan ik geen behandeling middels Benebellum® ondergaan?
U kunt (nog) geen Benebellum® behandeling ondergaan als u:

- Ontstekingen/infecties heeft (ook actieve acné en actieve herpes (bijv. een koortslip).
- Insulineafhankelijke diabetes mellitus heeft en snel ontregeld bent,
- Immunologische aandoeningen of een verminderd immuunsysteem heeft,
- Onder behandeling bent vanwege een kwaadaardige tumor,
- Last heeft van keloïdvorming (hypertrofische littekens),
- Nier-, luchtweg-, lever- of cardiale aandoeningen heeft,
- Verse littekens of wonden heeft in het te behandelen gebied,
- Een verleden heeft met radiotherapie in het te behandelen gebied,
- Zwanger bent of borstvoeding geeft,
- De te behandelen huid net geharst heeft.

- Als u isotretinoïne heeft gebruikt, kunt u over het algemeen 6 maanden na afronding van die kuur weer behandeld worden met een peeling.
- Na gebruik van tretinoïne (vitamine A-zuur ofwel retinol), glycolzuur, benzoylperoxide (veel gebruikte ingrediënten in anti-agingcrèmes) kan de permeabiliteit (doordringbaarheid) van de huid verhoogd zijn. U kunt dan wel een Easy TCA®-peeling ondergaan, maar meldt het tijdig aan uw behandelaar.
Klanten vertellen
  • Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug
Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons