Ionzyme DF
Afspraak maken
Hoe werkt behandeling met het Ionzyme© DF apparaat
- Laagfrequentie Sonoforese

De geluidsgolven zorgen ervoor dat de ‘ramen en deuren’ van de huid open gaan staan, zodat de actieve ingrediënten in de serums door de huid kunnen worden opgenomen.

- Intermitterende Iontoforese

De gepulseerde, elektrische stroom zorgt ervoor dat de werkzame ingrediënten in kleine deeltjes worden gesplitst waardoor deze tot diep in de huidcellen opgenomen kunnen worden.

Voor wie is de behandeling geschikt?
De behandeling met het Ionzyme© DF apparaat is comfortabel en kent geen hersteltijd. Hierdoor is de behandeling geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. De behandeling kan worden uitgevoerd op het gezicht, de hals en het decolleté.
Wat kan ik thuis doen om mijn huidconditie te verbeteren?
De juiste verzorging thuis is net zo belangrijk als de behandeling in de praktijk. Door thuis uw huid op een juiste manier te verzorgen zullen we tijdens het behandeltraject sneller resultaat behalen. Tijdens het intakegesprek kijken we samen met u welke producten het beste bij uw huid passen.
Electro-Sonic DF Mobile Device: de behandeling voor thuis
Dé manier om de behandeling met het Ionzyme© DF apparaat naar huis te halen.

Het Electro-Sonic DF Mobile Device is een geweldig apparaat om fijne lijntjes tegen te gaan. Het zorgt voor betere opname van de actieve ingrediënten en een zichtbaar betere teint van de huid.

De twee geïntegreerde technieken verbeteren uw huidconditie.
De lage frequentie sonoforese en de pulserende iontoforese gebruiken specifieke geluidsgolven en elektrische stroom om de huid te stimuleren.
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde therapeutes helpen u graag in één van onze vestigingen in Malden of Ewijk.
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: 
Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Vordingstraat 2, 6644 BH Ewijk
Volg ons