Microneedling

Afspraak maken
Hoe werkt microneedling?
Door middel van hele kleine, steriele naaldjes, worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Deze kleine ‘gaatjes’ zijn met het blote oog niet te zien, maar door deze prikkeling wordt de huid geactiveerd om een natuurlijk herstelproces in gang te zetten. Door deze prikkeling komen onder andere groeifactoren vrij welke verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine.
Hoe ziet mijn huid eruit na een behandeling middels (medische) microneedling?
Na de behandeling zal de huid gedurende dezelfde dag rood zijn en gloeiend aanvoelen. U mag de huid na de behandeling camoufleren met onze minerale make-up van jane iredale. De roodheid kan een paar dagen aanhouden en de huid kan licht gaan schilferen.
Vergoedt mijn zorgverzekeraar de behandeling?
De vergoeding is afhankelijk van de indicatie waarvoor we microneedling bij u toepassen. Wanneer er bijvoorbeeld acnélittekens aanwezig zijn of pigmentvlekken in het gelaat wordt de behandeling vaak (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om te zien welke rechten op vergoeding u heeft. Behandelingen gericht op huidverbetering/ huidverjonging worden nooit vergoed door de zorgverzekeraar.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is afhankelijk van uw indicatie en wensen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op.
Wat kan ik zelf thuis doen voor het maximale resultaat?
De juiste verzorging thuis is net zo belangrijk als de behandeling in de praktijk. Door thuis uw huid op een juiste manier te verzorgen zullen we tijdens het behandeltraject sneller resultaat behalen. Tijdens het intakegesprek kijken we samen met u welke producten het beste bij uw huid passen.
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons