Plasmalift

Afspraak maken
Welk resultaat kan ik verwachten?
Na de eerste behandeling vindt er een nabehandeling plaats. Deze mag uitgevoerd worden vanaf 3 maanden na de eerste behandeling. Het resultaat is direct zichtbaar; plooitjes verminderen en de huid verstrakt.
Kan iedereen behandeld worden middels plasmalifting?
Nee, helaas zijn er een aantal contra-indicaties. Als een van deze indicaties bij u van toepassing zijn komt u niet in aanmerking voor behandeling middels plasmalifting: 

- Te zware oogleden/ te veel huidverslapping: u kunt beter een chirurgische ooglidcorrectie ondergaan
- Zwangerschap
- Actieve herpes
- Zeer zware acné
- Fillers in het te behandelen gebied
- Afwijkingen aan de oogspieren
- HIV Positief
- Hepatitis
- Warmte allergie
- Cortisontabletten/ zalf gebruik in de afgelopen 6 maanden
- U onder behandeling bent vanwege een kwaadaardige tumor
- Auto Immuunziekte
- Epilepsie
- Koorts/ Infectieziekten
- Acute hart of bloeddrukproblemen
- Pacemaker
- Drugs in de afgelopen 24uur
- Operatie of bestraling in de afgelopen 14 dagen
- Regelmatige inname van St. Janskruid
- Huidziekte of letsel in het behandelgebied
- Botziekte

Hoe zie ik er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling zijn er op het behandelde gebied korstjes aanwezig, ook ontstaat er zwelling. Deze zwelling neemt vanaf dag 3 af, waarna ook de korstjes minder worden. Als de korstjes er af gaan ziet de huid nog wat licht roze van kleur. In tegenstelling tot een chirurgische ooglidcorrectie ontstaan er geen littekens.
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons