fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

RRS-Inject Skinboosters

RRS- Inject Skinboosters: Dé hydratant, voeder en versteviger van de huid! 

Straalt uw huid minder, is de teint vaal en heeft u last van volume verlies? Kies dan nu voor één van de verschillende skinboosters en laat uw huid weer stralen! 

Afspraak maken

Is uw huid droog, vaal, begint het volume te verliezen en zijn er fijne lijntjes zichtbaar?

Dan zijn RRS- Inject Skinboosters dé oplossing! Skinboosters bestaan uit ingrediënten die het verouderingsproces vertragen, die toename van het volume stimuleren, rimpels vervagen en de huid optimaal voeden. Vooral hyaluronzuur is een belangrijke basis van de diverse Skinboosters, aangevuld met een compleet biorevitalisatiecomplex. 

Wat is een Skinbooster?

Een Skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit hyaluronzuur aangevuld met antioxidanten, vitaminen, mineralen en peptiden. Samen zorgen deze werkstoffen er voor dat de huid gerepareerd, gevoed, opgevuld en gestimuleerd wordt. Er zijn verschillende ‘cocktails’ mogelijk, afhankelijk van uw huid, wens en behandellocatie. Skinboosters kunnen gebruikt worden voor het gelaat, decolleté, hals, het lichaam en zelfs het haar. 

Hoe verloopt de behandeling van RRS- Inject Skinboosters?

Bij aanvang vindt er altijd eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. Uw indicatie en wensen worden besproken en er wordt een foto gemaakt met de OBSERV520 waarnaar er een behandelplan opgesteld wordt. Doorgaans adviseren wij een kuur van 4 tot 6 behandelingen. De behandelingen vinden iedere week of om de twee weken plaats.  

De behandeling

Voor de behandeling wordt het te behandelen gebied gereinigd. Tijdens het intake gesprek wordt er een keuze gemaakt tussen een van onze twee applicatietechnieken.  

U225 intradermale injector

De U225 intradermale injector is een Mesogun. Met behulp van kleine onderhuidse injecties wordt de Skinbooster in de huid geïnjecteerd. De behandeling heeft een korte ‘downtime’ en wordt als zeer prettig ervaren. Na de behandeling kan er lichte zwelling ontstaan en zijn er soms kleine rode puntbloedinkjes aanwezig.  

Microneedling met behulp van de Dermapen

Door middel van het gebruik van de Dermapen worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt en kan de Skinbooster opgenomen worden in de huid. Tevens stimuleert de Dermapen de doorbloeding en zorgt voor een activatie van de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid in het behandelde gebied verstevigt. Na de behandeling kan er roodheid waarneembaar zijn, deze is tijdelijk en verdwijnt na enkele uren. 

Voor welke indicaties is RRS- Inject Skinboosters geschikt?

 • Droge en vale huid; 
 • Fijne lijntjes; 
 • Huid met volumeverlies; 
 • Verslapte huid; 
 • Donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen; 
 • Haarverlies; 
 • Cellulitis; Striae.

Welk resultaat kunt u verwachten?

De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt gezond. De huid heeft meer volume, lijntjes zijn vervaagt en de huid straalt.  

Resultaat skinboosters

Het behandelplan wordt op maat opgesteld

Aangezien iedere huid anders is, is het noodzakelijk een behandelplan op maat op te stellen. Deze wordt opgesteld rekening houdend met uw huid en uw wens. Een kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen die iedere week of eens per twee weken herhaald wordt. Om de behandelingen in de praktijk te ondersteunen en het resultaat te versterken, adviseren wij u thuis uw huid goed te verzorgen. Uiteraard adviseren wij u hierin. 

Kan ik zelf iets doen om het resultaat te versterken?

Ja zeker. Het is altijd van belang dat u de kuur afmaakt. Daarnaast is het van belang dat u de geadviseerde thuis producten dagelijks gebruikt en uw huid daarmee extra voedt. 

Het beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon is des te belangrijker! Gebruik hiervoor de UV-beschermers van Environ Skincare. Welke voor u het meest geschikt is, bespreekt uw behandelaar met u. Om het beste resultaat te blijven behouden adviseren wij u eens in de 6-8 weken een RRS-Inject Skinboosters behandeling te ondergaan óf om de kuur te herhalen na 6-8 maanden. 

Wanneer kan ik niet behandeld worden met RRS- Inject Skinboosters?

Indien u allergisch bent voor een van de bestanddelen, een verlittekende vorm heeft van alopecia of als u wondjes, een huidziekte of een infectie heeft kunt u niet behandeld worden. Overleg met uw behandelaar wanneer u behandeld wordt met een immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer u een auto-immuun ziekte, diabetes type 1, acute reumatoïde artritis, aanhoudende angina pectoris of endocarditis heeft. 

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u inplannen. Een intakegesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog terecht. Wij hebben ook een avondopening. Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina? Bel ons op 0487-523823 of stuur ons een mail via het contactformulier. Wij beantwoorden graag uw vraag! 

Video's skinboosters

Prijzen

BehandelingPrijs
HA Injectable€ 175,-
Hyalift Pro Active€ 195,-
4 x Skinbooster HA Injectable€ 635,-
4 x Skinbooster Hyalift/Tensorlift€ 715,-

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over Skinboosters of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Neem de onderstaande code over:


  captcha

  voordelen huidtherapie de wildt

  Laat uw gegevens achter.

  Wilt u meer weten over onze RRS-Inject Skinboosters of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
  Direct een afspraak maken