fbpx

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

RRS-Inject Skinboosters

RRS- Inject Skinboosters: Dé hydratant, voeder en versteviger van de huid!

Straalt u huid minder en is de teint faal? Kies dan nu voor de RRS- Inject Skinboosters en laat uw huid weer stralen!

  • Bevatten natuurlijke ingrediënten zoals hyaluronzuur en actieve stoffen die uw huid hydrateren, voeden en verstevigen;
  • Worden aangebracht door middel van de Dermapen;
  • Zijn er voor het gelaat, decolleté en hals, het lichaam en zelfs het haar!
RRS Inject skinboosters
Afspraak maken

Is uw huid droog, vaal, begint het volume te verliezen en zijn er fijne lijntjes zichtbaar?

Dan is de RRS- Inject Skinboosters dé oplossing! De Skinboosters bestaan uit ingredienten die het verouderingsproces vertragen, die toename van het volume stimuleren, rimpels vervagen en de huid optimaal voeden. Vooral hyalorunzuur is een belangrijke basis van de diverse Skinboosters, aangevuld met een compleet biorevitalisatiecomplex.

Wat is een Skinbooster?

Een Skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit hyaluronzuur aangevuld met o.a. antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides aminozuren. Samen zorgen deze werkstoffen er voor dat de huid gerepareerd, gevoed, opgevuld en gestimuleerd wordt. Er zijn verschillende ‘’cocktails’’ mogelijk, afhankelijk van de huid en uw wens. De Skinboosters kunnen gebruikt worden voor het gelaat, decolleté en hals, het lichaam en zelfs het haar.

Hoe verloopt de behandeling van RRS- Inject Skinboosters?

Door middel van het gebruik van de Dermapen (hierover vindt u meer informatie op onze website), worden er minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt en kan de Skinbooster opgenomen worden in de huid. Tevens stimuleert de Dermapen voor een betere doorbloeding en een activatie van de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid in het behandelde gebied verstevigt. De huid krijgt zoals de naam het al zegt, een enorme boost. De huid wordt sterk gehydrateerd, krijgt meer glans en is steviger.

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd. Het behandelplan wordt bepaald afhankelijk van de indicatie en de wens. Doorgaans geven 3 tot 6 behandelingen een optimaal resultaat. De behandelingen vinden iedere week of om de twee weken plaats. Na de behandeling kan er een lichte roodheid waarneembaar zijn, deze is tijdelijk en verdwijnt na enkele uren.

Voor welke indicaties is RRS- Inject Skinboosters geschikt?

  • Droge en vale huid;
  • Huid met volumeverlies;
  • Verslapte huid;
  • Donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen;
  • Cellulitis;
  • Striae;

Welk resultaat kunt u verwachten?

De dagen na de behandeling voelt u huid gehydrateerd en oogt gezond. De huid heeft meer volume, lijntjes zijn vervaagt en de huid straalt. Na een kuur (3-6 behandelingen) gaat u een langdurig resultaat ervaren.

Resultaat skinboosters

Het behandelplan wordt op maat opgesteld

Aangezien iedere huid anders is, is het noodzakelijk een behandelplan op maat op te stellen. Deze wordt opgesteld rekening houdend met u huid en uw wens. Een kuur bestaat uit 3-6 behandelingen die iedere week of per twee weken herhaald wordt. Om de behandelingen in de praktijk te ondersteunen en het resultaat te versterken, adviseren wij u thuis uw huid goed te verzorgen. Ook deze producten worden op maat voor u geadviseerd.

Kan ik zelf iets doen om het resultaat te versterken?

Ja zeker. Het is altijd van belang dat u de kuur afmaakt. Daarnaast is het van belang dat u de geadviseerde thuis producten dagelijks gebruikt en uw huid daarmee extra voedt.

Het beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon is des te belangrijker! Gebruik hiervoor de Environ RAD SPF15 of de Environ Alpha Day Lotion SPF15. Welke voor u het meest geschikt is, bespreekt uw behandelaar met u. Om het beste resultaat te blijven behouden adviseren wij u eens in de 6-8 weken een RRS-Inject Skinboosters behandeling te ondergaan óf om de kuur te herhalen na 6 maanden.

Wanneer kan ik niet behandeld worden met RRS- Inject Skinboosters?

Indien u allergisch bent voor een van de bestanddelen, een verlittekende vorm heeft van alopecia of als u wondjes, een huidziekte of een infectie heeft kunt u niet behandeld worden. Overleg met u behandelaar wanneer u behandeld wordt met een immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer u een auto-immuun ziekte, diabetes type 1, acute reumatoïde artritis, aanhoudende agina pectoris of endocarditis heeft.

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u inplannen. Een intakegesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog terecht. Op iedere locatie hebben wij ook een avondopening. Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina? Bel ons op 0487-523823 of stuur ons een mail via het contactformulier. Wij beantwoorden graag uw vraag!

Prijzen

BehandelingPrijs
HA Injectable€ 175,-
Hyalift Pro Active€ 195,-
4 x Skinbooster HA Injectable€ 630,-
4 x Skinbooster Hyalift/Tensorlift€ 695,-

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over Skinboosters of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Onderwerp:


Uw bericht:

Neem de onderstaande code over:


captcha

voordelen huidtherapie de wildt

Laat uw gegevens achter.

Wilt u meer weten over onze RRS-Inject Skinboosters of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2019 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
Direct een afspraak maken