Cool Peel 2,5% en 5% Lactic Acid Cream

Per behandeling vanaf €62,50 excl. producten
Doorgaans wordt een kuur van 4 tot 6 behandelingen geadviseerd. Als er na de kuur nog sprake is van restacné / acnélittekens behandelen we dat middels microneedling of peelings.
Waarom kiezen voor een peeling van Environ?
De peelings van Environ vernietigen bacteriën, verhogen de hydratatie en verwijderen de opstapeling van dode huidcellen. Het resultaat is een zuivere huid zonder puistjes.

Hoe ziet mijn huid eruit na een lactaatzuur peeling?
Na de behandeling kan de huid licht rood zijn en trekkerig aanvoelen. Dit trekt na een paar uur weg. De huid kan de komende paar dagen gaan schilferen en er kunnen wat meer puistjes ontstaan. Het is belangrijk om de huid rustig te laten herstellen en alleen de geadviseerde producten te gebruiken.

Klanten vertellen
  • Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug
Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde therapeutes helpen u graag in onze vestiging in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: 
Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons