Pigmentvlekken
Afspraak maken
Licht & lasertherapie 
Wanneer u zich stoort aan scherp begrensde, plaatselijke pigmentvlekken zijn deze te behandelen middels IPL. IPL staat voor ‘Intense Pulsed Light’ waarbij gebruik gemaakt wordt van een krachtige flitslamp. Het pigment in de pigmentvlek neemt de warmte van de flits op, waardoor de cel kapot gemaakt wordt en de pigmentvlek opgeruimd wordt door het lichaam in de vorm van lichte korstvorming.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de kleur van de pigmentvlek. Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig.
We kunnen eens per twee weken een behandeling toepassen.
Hoe ziet mijn huid er direct na de behandeling uit?
Na de behandeling ziet u dat het behandelde plekje wat donkerder kleurt. Dit betekent dat de behandeling goed heeft gewerkt. Door het afschilferen van de donkere verkleuring normaliseert de kleur in een paar dagen tot 2 weken. De snelheid hiervan is afhankelijk van de diepte van het pigment en de conditie van de huid. 
Vergoedt mijn zorgverzekeraar de behandeling?
De vergoeding is afhankelijk van de indicatie waarvoor we microneedling bij u toepassen. Wanneer er bijvoorbeeld acnélittekens aanwezig zijn of pigmentvlekken in het gelaat wordt de behandeling vaak (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om te zien welke rechten op vergoeding u heeft. Behandelingen gericht op huidverbetering/ huidverjonging worden nooit vergoed door de zorgverzekeraar.

Pigmentvlekken behandelen met behulp van peelings
Oppervlakkige pigmentvlekken, uitgebreide pigmentatie, maar ook dieper gelegen pigment zoals melasma, kunnen we behandelen met behulp van peelings
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons