Dieet en Huidgezondheid: Voed Je Huid van Binnenuit

Zowel van Binnen als van Buiten
1. Hydratatie van Binnenuit
Voldoende water drinken is niet alleen goed voor je algemene gezondheid, maar het hydrateert ook je huid van binnenuit. Hydratatie is van vitaal belang voor een gezonde huid en speelt een belangrijke rol in het behoud van elasticiteit, soepelheid en algemene uitstraling. Combineer voldoende water drinken met Environ's hydraterende producten, zoals de Environ Focus Care Moisture+ Hydrating Clay Masque. Dit product geeft diepe hydratatie en herstel van de vochtbalans, verfijnt de huidstructuur en minimaliseert fijne lijntjes.
Ingrediënten:
- Hoogwaardige klei voor diepe reiniging en ontgifting.
- Hyaluronzuur voor intensieve hydratatie.
- Panthenol (provitamine B5) voor verzachting en kalmering van de huid.

2. Antioxidantrijke Voeding
Voedingsmiddelen rijk aan antioxidanten, zoals bessen, noten en groene bladgroenten, beschermen je huid tegen vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen schade aanrichten aan cellen, weefsels en structuren, wat de huidveroudering versnelt. Eet voldoende voedingsmiddelen die antioxidanten bevatten en versterk dit effect met Environ's krachtige antioxidanten, zoals het Environ Focus Care Radiance+ Mela-Fade Serum System. Deze producten neutraliseren vrije radicalen, beschermen tegen schadelijke invloeden, verminderen hyperpigmentatie en verbeteren de algehele teint.
Ingrediënten:
- Vitamine C, E en Beta-caroteen voor antioxidantbescherming.
- Alpha-Arbutine en Melkzuur voor het verminderen van pigmentatie.

3. Vitamine- en Mineraalrijke Voeding met Environ's Vitamineboost
Zorg voor een gevarieerd dieet met voldoende vitamines en mineralen. Dit is essentieel voor celgroei en weefselherstel, ondersteunt het immuunsysteem, zet voedsel om in energie, neutraliseert schadelijke radicalen en reguleert metabolische processen. Geef je huid een extra boost met Environ's vitaminecocktails, zoals de Environ Focus Care Youth+ of het gamma van Skin Essentia. Deze producten verjongen de huid, verbeteren de helderheid en egaliseren de teint, en ondersteunen de collageenaanmaak voor een stevigere huid.
Ingrediënten:
- Vitamine A, C en E voor antioxidantondersteuning.
- Niacinamide (vitamine B3) voor het verbeteren van de huidtextuur.
- Asiatic Acid voor het stimuleren van collageenproductie.

4. Beperk Suiker en Zuivel:
Matiging in suiker en zuivel kan gunstig zijn voor de huid. Overmatige suiker kan ontstekingen in het lichaam veroorzaken, en suiker en zuivel kunnen de talgproductie beïnvloeden, wat van invloed kan zijn op de vetheid van de huid. Versterk dit effect met Environ's producten die zijn geformuleerd om de balans te behouden en specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals de Environ Focus Care Clarity+ Sebu-Wash Gel Cleanser. Deze reinigt diep, voorkomt onzuiverheden, vermindert overtollig talg en minimaliseert acne, en kalmeert en herstelt de huidbalans.
Ingrediënten:
- Salicylzuur voor exfoliatie en het voorkomen van verstopte poriën.
- Tea Tree Oil voor antibacteriële eigenschappen.
- Panthenol (provitamine B5) voor kalmering van de huid.

5. Probiotica voor Een Gezonde Darmflora:
Een gezonde darmflora is gekoppeld aan een stralende huid. Het ondersteunt de darmgezondheid, immuunsysteem, regulering van ontstekingen en de verbetering van de mentale gezondheid. Ondersteun dit met Environ's Prebiotica+, ontworpen om de darmflora te voeden en zo de huidgezondheid te optimaliseren. Bevordert een gezonde darmflora en spijsvertering, hydrateert de huid van binnenuit voor een stralende teint en ondersteunt een evenwichtige en gezonde huid.
Ingrediënten:
- Prebiotica voor het voeden van gunstige darmbacteriën.
- Hyaluronzuur voor hydratatie en ondersteuning van de huid.
Ontdek de Synergie
Door aandacht te besteden aan wat je eet en Environ's geavanceerde producten toe te voegen aan je routine, geef je je huid de best mogelijke ondersteuning voor een gezonde uitstraling. Experimenteer met deze voedingstips en ontdek de synergie met Environ voor een stralende huid.
Bezoek onze webshop voor Environ's complete assortiment. Wil je meer weten over huidverzorging en gezondheid? Houd onze volgende blog in de gaten.
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons