Wij zijn er voor behandelingen mét en zonder vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar.

Er zijn huidtherapeutische behandelingen welke (deels) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering door uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar zet in de polisvoorwaarden welk bedrag voor welke indicatie het komende jaar vergoed kan worden.
Veranderingen 2024
De polisvoorwaarden, met bijbehorende vergoedingen, veranderen jaarlijks. Ook voor 2024 zijn er aardig wat veranderingen doorgevoerd. De veranderingen in vergoeding binnen de huidtherapeutische behandelingen zijn voor elke zorgverzekeraar verschillend en wij willen iedereen dan ook vragen zelf te checken waar u recht op heeft het komende jaar.
Voorwaarden
Voor behandelingen welke onder de aanvullende vergoeding vallen hebben zorgverzekeraars een aantal eisen opgesteld. De behandelend huidtherapeut moet bijvoorbeeld lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven staan bij het kwaliteitsregister paramedici. De huidtherapeuten van Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie voldoen aan deze eisen. Wanneer u in aanmerking komt voor vergoeding vragen wij, in veel gevallen, deze factuur na de behandeling zelf in te dienen bij uw zorgverzekeraar.
Welke indicaties kunnen (deels) onder de vergoeding vallen?
Acné (littekens) in het gelaat; het behandelen van actieve acné, het onderhouden hiervan maar ook het verminderen van restacné (acné littekens).

Camouflagetherapie in het gelaat: het camoufleren van ontsierende plekjes op de huid. Dit kunnen bijvoorbeeld pigmentvlekken zijn maar ook roodheden zoals couperose kunnen middels deze therapie verbeterd worden.

Overbeharing: verschillende vormen van overbeharing in het gelaat zoals hirsutisme. Overbeharing behandelen wij middels lasertherapie en/of elektrisch epilatie.

Oedeemtherapie: het behandelen van oedeem wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit het budget voor ‘fysiotherapie’. Het aanmeten van compressie hulpmiddelen valt daarentegen onder de basisverzekering.

Geen vergoeding mogelijk?
Helaas worden steeds minder behandelingen vergoed. Dit kan komen doordat uw indicatie niet past bij de voorwaarden van de zorgverzekeraar of omdat uw (aanvullende) verzekering geen budget geeft voor behandeling bij de huidtherapeut. Ook kan het zijn dat er slechts een deel van de behandeling vergoed wordt. Natuurlijk bent u ook zonder vergoeding welkom voor behandeling bij ons in de praktijk. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek beantwoorden we uw (huid)vraag en stellen we een persoonlijk behandelplan op met bijbehorende kosten.Afspraak maken?
Een intakegesprek is bij ons altijd geheel vrijblijvend. Wilt u meer weten over een behandeling? Maak dan gerust een afspraak via ons online afsprakensysteem. Natuurlijk zijn wij ook te bereiken via de telefoon of e-mail.

0487523823
info@huidtherapie-dewildt.nl


Tot ziens bij ons in de praktijk!
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde therapeutes helpen u graag in onze vestiging in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: 
Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons