Summer Treatments
Skinboosters zijn de perfecte manier om de huid te hydrateren, te voeden en te herstellen. Dit kan natuurlijk het gehele jaar door maar is uitermate geschikt in de zomermaanden, wanneer de huid deze voeding nog meer nodig heeft. 

Met behulp van een meso-injector (U225) komen de actieve ingrediënten van de RRS®-Inject skinboosters (onder andere hyaluronzuur, vitamines en peptiden) meteen in de huid terecht in plaats van op de huid. 

We bieden deze behandeling aan in een kuur van 4 (vanaf €635,- inclusief thuisverzorging) maar is ook mogelijk als één losse behandeling (vanaf €175,-). De prijs is afhankelijk van het type booster; toegespitst op de huidconditie en wensen. 
Met behulp van het Ionzyme© DF apparaat van Environ Skincare zijn we in staat vitamines en andere voedingsstoffen de huid in te sluizen. Het apparaat combineert 2 technieken: intermitterende Iontoforese (stroom) en laagfrequentie Sonoforese (geluidsgolven). 

De behandeling is volledig pijnloos en kent geen hersteltijd. Afhankelijk van de wens en huidconditie wordt er een combinatie van producten op maat samengesteld. 

Behandelingen met behulp van Ionzyme© DF zijn mogelijk in kuurverband maar kunnen ook als één losse behandeling geboekt worden (vanaf €105,- per behandeling). 


Electro-Sonic DF Mobile Skincare Device
Dé manier om de behandeling met het Ionzyme© DF apparaat naar huis te halen.

Het Electro-Sonic DF Mobile Device is een geweldig apparaat om fijne lijntjes tegen te gaan. Het zorgt voor betere opname van de actieve ingrediënten en een zichtbaar betere teint van de huid. Voor meer informatie bent u welkom om contact met ons op te nemen. Het apparaat is tevens ook beschikbaar in onze webshop. 
Peelings: er zijn er misschien wel honderden. Afhankelijk van je eigen leefgewoontes gedurende de zomermaanden kan het zijn dat sommige peelings niet geschikt zijn deze periode. Wanneer het doel is om de huid te verfrissen, hydrateren, kalmeren en/of acné of rosacea te behandelen zijn deze peelings gelukkig mild genoeg om toe te passen wanneer het buiten warmer is en de UV straling intenser.  

Wanneer we een acné of acné rosacea behandelen starten we vaak een 'peeling kuur'. Deze kuur zal bestaan uit vier tot zes behandelingen, waarbij ook thuisverzorging geadviseerd zal worden om het te behalen resultaat te versterken en versnellen. 

Wanneer we de huid een opfrisser willen geven door dode huidcellen te verwijderen en de huid te hydrateren kan de peeling ook als een losse behandeling ingepland worden (vanaf €105,-).   
Nieuwsgierig geworden?
Elke huid is anders en vraagt om een persoonlijk behandelplan. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreekt de huidtherapeut, samen met u, uw wensen en behandelmogelijkheden. Een intakegesprek is bij ons altijd geheel vrijblijvend. Een afspraak maken is zeer gemakkelijk via ons online afsprakensysteem.


Tot ziens bij ons in de praktijk!
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons