Heb je last van schilfers en een droge huid?

Een droge huid = een kwetsbare huid
Wanneer je huid droog is, is deze een stuk kwetsbaarder. Er kunnen dan rode geïrriteerde en droge plekken ontstaan. Die plekken kunnen weer jeuk geven, wat schilfertjes geeft en kan gaan vervellen. De huid wordt nog kwetsbaarder en voordat je het weet zit je in een vicieuze cirkel. En hoe kom je daaruit? Niet te warm douchen en niet te lang douchen en let ook op welke producten je gebruikt tijdens het douchen. Gebruik niets met parfum of en droge alcoholen. Dat geldt natuurlijk ook voor je dag en nacht verzorging. Mijn tip voor een droge of gevoelige huid is de pre cleansing oil.
Dual Action Pré-Cleansing Oil
Deze pré reinigingsolie verwijderd op een zachte maar effectieve manier overtollig talg, onzuiverheden, spf, en make-up van de huid. De Dual Action Pré-Cleansing Oil reinigt de huid op een goede en zachte manier zonder de huid uit te drogen. Hierdoor komt de huid in de juiste conditie waarbij de werkstoffen van de moisturisers optimaal tot hun recht komen. Het voordeel van deze olie is dat er geen vettig laagje achterblijft maar de huid schoon en gehydrateerd aanvoelt. De Dual Action Pre-Cleansing Oil is de basis voor een (zeer) droge, gevoelige of een vette huid.
Wij helpen je graag!
Wil je meer informatie over je droge huid. Bel ons op 0487-523823 of stuur een mail via info@huidtherapie-dewildt.nl
Product bestellen? 
Wil je het product bestellen, dat kan natuurlijk in onze webshop op onze site:
https://huidtherapie-dewildt.nl/product/dual-action-pre-cleansing-oil-100ml/
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons