Het Belang van Hydratatie voor een Stralende Huid

De essentie van hydratatie
Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en fungeert als een beschermende barrière tegen dagelijkse stressoren. Wanneer deze barrière goed gehydrateerd is, functioneert ze optimaal en behoudt ze haar natuurlijke glans en elasticiteit. Hier zijn enkele redenen waarom het handhaven van de juiste vochtbalans een niet te verwaarlozen aspect is van een gezonde huid.

1. Behoud van Elasticiteit: Hydratatie helpt bij het behouden van de soepelheid en elasticiteit van de huid. Goed gehydrateerde cellen zorgen voor een stevige en jeugdige uitstraling, terwijl uitdroging kan leiden tot een doffe en gerimpelde huid.

2. Bescherming tegen Uitdroging:Uitdroging kan leiden tot schilfering, jeuk en irritatie. Een goed gehydrateerde huid vormt een beschermende barrière tegen deze ongemakken, waardoor de huid gezond en comfortabel blijft.

3. Optimale Celactiviteit: Hydratatie is essentieel voor de normale celactiviteit. Het bevordert een efficiënte uitwisseling van voedingsstoffen en afvalstoffen, waardoor de huid optimaal kan functioneren.

4. Stralende Teint: Voldoende vocht in de huid zorgt voor een stralende teint. Het helpt de huid om licht te reflecteren, waardoor ze er gezond en levendig uitziet.

Producten van Environ voor een Gehydrateerde huid
Nu we begrijpen waarom hydratatie zo belangrijk is voor een gezonde huid, laten we eens duiken in de wereld van Environ. Welke producten zijn er, wat voor functie hebben ze en welke passen bij jou.

1. Environ Focus Care Moisture + Hydrating Oil Capsules:
- Deze capsules bevatten een doordachte mix van voedende oliën zoals jojoba-olie en krachtige antioxidanten zoals vitamine E.
- Ze zijn ontworpen om diep in de huid door te dringen en te voorzien in intense hydratatie, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt.

2. Environ Focus Care Moisture+ Alpha Hydroxy Night Cream:
- Geformuleerd met alpha hydroxy acids (AHA’s), werkt deze nachtcrème om dode huidcellen voorzichtig te exfoliëren.
- Bevordert de hydratatie en onthult een gladdere, vernieuwde huid bij het ontwaken.

3. Environ Focus Care Moisture+ Vita-Complex Super Moisturiser:
- Een romige luxueuze crème voor de huid die meer comfort nodig heeft.
- De crème bevat hydraterende en verzachtende ingrediënten die de barrière functie van de huid helpen verbeteren en de natuurlijke vochtregulerende factoren ondersteunen waardoor de huid zijdezacht en comfortabel aanvoelt.

4. Environ Focus Care Moisture+ HA Intensive Hydrating Serum:
- Dit serum bevat hyaluronzuur, een krachtige vochtinbrenger die water vasthoudt in de huidlagen.
- Bevordert diepe, langdurige hydratatie en resulteert in een veerkrachtige, gehydrateerde huid.


Natuurlijke schoonheid begint hier
Laat jouw huid stralen met onze hydratatie producten en bestel ze in de webshop. Er zullen nog vier dagen volgen waarin we elke dag tips uitlichten om je te begeleiden naar een gezonde, stralende teint. Ontdek en beleef met ons de weg naar natuurlijke schoonheid en vitaliteit. Blijf ons volgen en ontdek hoe elke tip bijdraagt aan de gezondheid en glans van je huid. Wil je liever persoonlijk contact? Wij helpen je graag verder. Stralendheid wacht op je!
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons