Ontharen bij genderdysforie (transgenderzorg): hoe werkt het?
Definitieve ontharing bij personen met genderdysforie
Niet meer dagelijks bezig zijn met scheren en epileren van de baardzone; al vroeg in het transitie traject kan er worden gestart met definitieve ontharing van het gelaat. Ook voor het ontharen voor de geslacht veranderende operatie kunnen wij als huidtherapeut helpen bij het definitief ontharen van zowel de genitale zone als de zogenoemde 'donor site' (meestal de onderarm). Dit betekend dat zowel trans vrouwen als trans mannen bij ons terecht kunnen. 
Hoe ziet een behandeltraject eruit? 
Tijdens het intakegesprek bespreken we je wensen en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. Hoe het behandelplan eruit ziet is voor iedereen verschillend. Afhankelijk van de haren (kleur, hoeveelheid en onder andere dikte) verschilt de ontharingsmethode en het aantal benodigde behandelingen. Donkere haren kunnen effectief behandeld worden met behulp van onze laser. Als de haar geen of onvoldoende pigment bevat is de enige effectieve methode tot definitieve ontharing behandeling middels elektrische epilatie. Wij hebben met beide behandelmethoden jarenlange ervaring en doen er alles aan om het je tijdens het behandeltraject zo comfortabel als mogelijk te maken.

 
Vergoeding
Wij hebben een contract met het Kennis- en Zorgcentrum voor Genderdysforie van het VUmc en zijn aangesloten bij het netwerk voor genderdysforie. Na een vrijblijvend intakegesprek stellen wij een behandelplan op maat op waarna we de offerte verzenden naar de zorgverzekeraar. Na de beoordeling door de verzekeraar kunnen we starten met het traject definitieve ontharing. 
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons