RRS® HA Long Lasting
alias ‘LoLa, the Skinbuilder’
LoLa, the Skinbuilder versus een Skinbooster
Al jaren maken wij in de praktijk gebruik van de welbekende Skinboosters waarmee we de huid kunnen voeden, hydrateren en opfrissen. Echter wanneer de huid net wat meer nodig heeft, door verslapping en lijntjes, kan een skinbooster te weinig zijn om aan je wensen te voldoen. Daarvoor hebben wij in de praktijk de nieuwe 'Skinbuilder'.  Een Skinbuilder bevat een modelleerbare gel waardoor er meestal direct zichtbaar resultaat behaald kan worden. 
Hersteltijd
De Skinbuilder wordt in de huid aangebracht met behulp van een Meso-injector (U225) en kent nauwelijks een hersteltijd. Dagelijkse werkzaamheden kunnen direct worden hervat maar extreme hitte (zoals sauna, hammam, blootstelling aan de zon) worden de eerste 12 uur afgeraden.  
Het resultaat
Direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar en dit zal gedurende de eerste 14 dagen nog beter worden. Doorgaans zijn 1 tot 3 behandelingen per jaar voldoende voor een constant goede, gevulde en gehydrateerde huid. 
Wanneer mag ik niet behandeld worden? 
Er zijn een aantal redenen waarom je niet behandeld zou kunnen worden: 

- Een allergie voor een van de bestanddelen
- Wanneer je jonger bent dan 18 jaar
- Zwangerschap of het geven van borstvoeding
- Een auto immuunziekte of diabetes type 1
- Bij gebruik van immunosuppressiva of corticosteroïden

Deze contra indicaties worden altijd besproken tijdens een vrijblijvend intakegesprek. 
Nieuwsgierig geworden? 
Elke huid is anders en vraagt om een persoonlijk behandelplan. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreekt de huidtherapeut, samen met u, uw wensen en behandelmogelijkheden. Een intakegesprek is bij ons altijd geheel vrijblijvend. Een afspraak maken is zeer gemakkelijk via ons online afsprakensysteem.
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons