Stressvrije Huid: Kalmeer Je Geest met Environ's Stressmanagement Tips

Stressverlichtingstips voor Een Stralende Huid
1. Meditatie en Ademhalingsoefeningen:
- *Tintelende Tranquility:* Probeer dagelijkse meditatie om je geest te kalmeren. Combineer dit met ademhalingsoefeningen om stress te verminderen. Een rustige geest vertaalt zich naar een kalme huid.

2. Lichaamsbeweging en Slaap:
- *Dance it Out:* Regelmatige lichaamsbeweging verbetert de bloedcirculatie en vermindert stress. Koppel dit aan voldoende slaap voor een optimale herstelperiode voor je huid.
Environ's Stressbeheersing Arsenal
Bij het beheren van stress met Environ-producten kun je jezelf verwennen met een huidverzorgingsroutine die niet alleen kalmeert, maar ook verzorgt.

1. Environ Focus Care Comfort+ Vita-Enriched Antioxidant Gel:
 *Geef je Huid een Knuffel*
Een lichte gel rijk aan antioxidanten en vitamines. Kalmeert en beschermt je huid tegen de stress van het dagelijks leven. Breng aan voor een verfrissende ervaring.

2. Environ Focus Care Comfort+ Colostrum Gel:
 *Voedende Omhelzing*
Speciaal ontworpen om de huid te kalmeren en voeden. Ideaal voor stressgerelateerde huidproblemen. Gebruik als een hydraterende gel om ongemak te verminderen.

3. Environ Focus Care Youth+ Tri-Peptide Avance Moisturiser:
 *Verjong Je Huid*
Geavanceerde peptiden in deze moisturizer helpen de huid te verstevigen en hydrateren. Een waardevolle metgezel tijdens stressvolle periodes.

4. Environ Focus Care Moisture+ Hydrating Oil Capsules:
 *Diepe Hydratatie Boost*
Hydraterende oliecapsules bieden intensieve hydratatie en voeding. Perfect voor een gestreste huid. Masseer zachtjes in voor een diepe hydraterende boost.

5. Environ Focus Care Comfort+ Alpha Hydroxy Night Cream:
 *Droomzacht*
Deze nachtcrème met alpha hydroxyzuren vernieuwt de huid en vermindert stressgerelateerde onregelmatigheden. Gebruik 's avonds als onderdeel van je nachtelijke
Stralende Huid, Stressvrije Geest
Met Environ's stressmanagementtips en huidverzorgingsproducten kun je niet alleen stress verminderen, maar ook je huid de zorg geven die het verdient. Bedankt voor het lezen! Ontdek deze producten en meer in onze webshop www.huidtherapie-dewildt.nl/ shop/. Experimenteer met deze producten en ontdek hoe je stress kunt omzetten in schoonheid. Wil je liever een persoonlijk advies? Dat kan, neem contact met ons op via info@huidtherapie-dewildt.nl of bel ons op 0487-523823.
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons