Verjonging voor de ogen:
wij vergelijken de Eye Gel uit de Youth EssentiA lijn met de Eye Gel uit de Skin EssentiA lijn van Environ Skincare
De Youth Essentia Eye Gel van Environ is speciaal ontwikkeld om de delicate huid rondom de ogen te verjongen en te beschermen. Deze geavanceerde ooggel biedt een reeks voordelen:

1. Hydratatie: de gel zorgt voor intensieve hydratatie, waardoor de huid soepel en gehydrateerd blijft, wat essentieel is om droogheid en fijne lijntjes te voorkomen.

2. Anti-veroudering: met krachtige ingrediënten zoals vitamine A, C en E, evenals peptiden, helpt de gel bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes door de collageenproductie te stimuleren en de huidelasticiteit te verbeteren.

3. Antioxidantenbescherming: de antioxidanten in de formule beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen en omgevingsfactoren zoals vervuiling en UV-straling.

4. Oplichtend effect: de gel helpt donkere kringen te verminderen en geeft de huid rondom de ogen een frisse en stralende uitstraling.

5. Verkoelend en verzachtend: de lichte geltextuur heeft een verkoelend effect dat helpt bij het verminderen van zwelling en wallen, terwijl het een kalmerend gevoel biedt.

6. Verbeterde huidtextuur: de gel bevat ingrediënten die de huidtextuur verbeteren, waardoor de huid gladder en egaler aanvoelt.
De AVST Eye Gel van Environ is ontworpen om de delicate huid rond de ogen te verzorgen en te revitaliseren. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze ooggel:

1. Hydratatie: de gel houdt de huid goed gehydrateerd, wat helpt bij het voorkomen van droogheid en het verminderen van fijne lijntjes.

2. Anti-veroudering: bevat essentiële vitaminen zoals A, C en E, die helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels door de collageenproductie en de elasticiteit van de huid te bevorderen.

3. Bescherming: antioxidanten in de gel beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen en omgevingsfactoren zoals vervuiling.

4. Verkoelend effect: de geltextuur biedt een verkoelend effect dat kan helpen bij het verminderen van zwelling en wallen onder de ogen.

5. Lichte textuur: de lichte, niet-vette formule trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter, wat ideaal is voor de gevoelige huid rondom de ogen.
Conclusie
Beide ooggels van Environ bieden uitstekende verzorging en bescherming voor de gevoelige huid rondom de ogen, met een focus op hydratatie, anti-veroudering en bescherming tegen omgevingsschade. De keuze tussen de Youth Essentia Eye Gel en de AVST Eye Gel hangt af van je specifieke huidverzorgingsbehoeften en voorkeuren. De Youth Essentia Eye Gel biedt extra voordelen zoals peptiden en een verlichtend effect, terwijl de AVST Eye Gel een eenvoudige maar effectieve oplossing biedt met essentiële vitamines en een verkoelend effect.

Met consistent gebruik dragen beide producten bij aan een jeugdiger, frisser en stralender uiterlijk van de huid rondom de ogen.
Hoe gebruik je een Eye gel?
Het aanbrengen van een ooggel kan helpen bij het verminderen van wallen, donkere kringen en het hydrateren van de delicate huid rondom je ogen.
Hier is een eenvoudige gids voor het aanbrengen van een ooggel:

1. Reinig je gezicht: gebruik de Pre Cleansing oil gevolgd door de Cleansing Gel of Lotion om alle make-up, vuil en oliën te verwijderen.

2. Droog je gezicht: dep je gezicht voorzichtig droog met een schone handdoek. Gebruik een toner om de verzorging nog beter te laten opnemen. 

3. Gebruik een kleine hoeveelheid: pomp 1 pompje ooggel op je ringvinger. De ringvinger heeft de lichtste aanraking, wat ideaal is voor de gevoelige huid rondom je ogen.

4. Aanbrengen: dep de ooggel zachtjes onder je ogen. Begin bij de binnenste ooghoek en werk naar buiten toe. Vermijd direct contact met je ogen.

5. Inmasseren: gebruik zachte, kloppende bewegingen om de gel in de huid te masseren. Je kunt ook cirkelvormige bewegingen maken rond je oogkas.

6. Laat het intrekken: laat de gel volledig intrekken voordat je andere huidverzorgingsproducten of make-up aanbrengt.Heb je nog vragen over het product? Laat ons, jou helpen!
Bel ons op 0487-523823 of stuur een mail via info@huidtherapie-dewildt.nl.

Zowel de Youth essentia eye gel als de Avst eye gel zijn te bestellen via de webshop.


Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons