Wij delen een prachtig resultaat: de weg naar een egale huid.

Huidveroudering
Wanneer we geboren worden hebben we, letterlijk en figuurlijk, een ‘babyface’. Zo egaal en onbeschadigd als bij de geboorte blijft de huid helaas niet. Vanaf de geboorte, maar zeker na ons 25ste levensjaar, zal de huid alleen nog maar verouderen en kleine of grotere beschadigingen oplopen. Verschillende factoren zoals onder andere UV-straling, luchtvervuiling, stress en voeding kunnen het huidverouderingsproces versnellen. Het verouderen van onze huid kan cosmetisch storend zijn. De een stoort zich aan het verslappen van de huid en het ontstaan van fijne lijntjes. Maar nog vaker krijgen wij de vraag om met behulp van behandelingen een egale huid te creëren. Door het toepassen van peelings is het mogelijk de opgelopen schade in de diepere huidlagen te verbeteren, met als resultaat een jonger uitziende, stralende en egale huid. We laten hier graag een voorbeeld van zien.
Het behaalde resultaat
Na een traject van ongeveer 6 weken is het resultaat een jonger uitziende huid met aanzienlijk minder pigmentvlekken. De huidteint is verbeterd en de huid is beter doorbloedt. 
Welke behandeling is er toegepast?
Om pigmentvlekken te verminderen en een egale huid te creëren hebben we een kuur Easy TCA® Pain Control peelings toegepast. Dit traject bestaat uit een kuur van vier behandelingen, welke eens per 8 a 10 dagen toegepast kunnen worden. De Easy TCA® Pain Control is een TCA peeling op basis van trichloorazijnzuur gecombineerd met Phenol.
Is de behandeling pijnlijk?
De toevoeging van Phenol aan de peeling zorgt voor een pijnstillende werking. Dit betekend niet dat we hier helemaal niets van voelen. Er worden verschillende lagen peeling vloeistof aangebracht waarna de huid gaat prikken en branderig aanvoelt. Dit duurt maar een paar minuten, hierna brengen we een crème aan welke ervoor zorgt dat de huid direct comfortabel aanvoelt.


Hoe gaat het de dagen na de behandeling?
Het is belangrijk om je goed aan onze nazorgadviezen te houden. De huid mag gedurende de eerste 48 uur niet nat worden. Deze dagen voelt de huid wat droog en trekkerig aan, maar er is nog niets te zien. Vaak begint vanaf dag 3 de huid met vervellen: eerst rondom de mond en van daaruit verder. Pigmentvlekken kleuren eerst wat donkerder waarna deze ‘eraf vallen’. Het gehele proces van vervellen duurt gemiddeld 5 tot 8 dagen. Wanneer het proces van vervellen klaar is, volgt de volgende behandeling.


Goed om te weten
Een kuur peelings is bij ons inclusief de benodigde nazorgproducten. Deze producten zijn essentieel voor een goed herstel van de kwetsbare, gepeelde huid. 
De producten worden afgestemd op uw huidconditie. 


Nieuwsgierig geworden?
Elke huid is anders en vraagt om een persoonlijk behandelplan. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreekt de huidtherapeut, samen met u, uw wensen en behandelmogelijkheden. Een intakegesprek is bij ons altijd geheel vrijblijvend. Een afspraak maken is zeer gemakkelijk via ons online afsprakensysteem.


Tot ziens bij ons in de praktijk!
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons