Zorgeloos genieten van de zon met onze essentiële tips voor effectieve zonbescherming!

Waarom Zonbescherming Cruciaal is:
De zon kan vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken, denk aan rimpels en pigmentvlekken. Langdurige blootstelling vergroot ook het risico op huidkanker. Zonbescherming is daarom essentieel voor een gezonde en jeugdige huid op de lange termijn.
Praktische Tips:
          1.      Gebruik Zonnebrandcrème: Kies minimaal SPF 15 en breng royaal aan, herhaal elke 2 uur.
      2.    Beschermende Kleding: Draag hoeden en zonnebrillen voor extra bescherming.
      3.    Vermijd Overmatige Zonblootstelling: Beperk de tijd in de zon, vooral tussen 10.00 en 16.00 uur.
      4.    Regelmatige Huid controle: Let op veranderingen in moedervlekken en raadpleeg een dermatoloog bij verdachte waarnemingen. 
Environ's Zonbescherming Helden:
Environ RAD SPF 15:
Bescherming tegen vroegtijdige veroudering door zonblootstelling. Deze formule bevat krachtige antioxidanten zoals vitamine C en E om de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. De Environ Rad Spf 15 zet je vooral in als je een droge of normale huid hebt, voor extra comfort.

Ingrediënten:
      •     SPF 15 voor bescherming tegen UV-straling.
      •     Antioxidant Vitamine C en E voor extra bescherming.


Environ RAD Shield 15:
Helpt bij het behouden van een gezonde huiduitstraling door bescherming tegen UV-straling. De Environ Rad Shield is ideaal voor kinderen en mensen met een vette huid.

Ingrediënten:
      •     SPF 15 voor bescherming tegen UV-straling.
      •     Vitamine C en E voor antioxidanteigenschappen.
      •     Pentapeptide-34 Trifluoroacetate: Helpt bij het verminderen van tekenen van veroudering en ondersteunt de collageenproductie.


Stralend in Zon en Gezondheid
Maak zonbescherming een integraal onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine en straal met vertrouwen in de zon!
Blijf ons volgen voor meer waardevolle tips! Ons volgende blogbericht onthult de geheimen van een gezond dieet en de impact op je huid en algehele welzijn.
Ontdek onze hoogwaardige producten in onze webshop en geef je huid de liefde die het verdient. Wil je liever persoonlijk contact? Wij helpen je graag verder. Stralendheid wacht op je!
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde huidtherapeuten helpen u graag in onze praktijk in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons