Aanpassing van je Huidverzorging met de Seizoenen

Verschillende seizoenen

Lente: Tijd voor Vernieuwing en Bescherming
De overgang van winter naar lente kan je huid uitdagen. De koude, droge lucht maakt plaats voor een warmer, maar soms wisselvallig klimaat. Dit seizoen is ideaal voor het herstellen van je huid na de winter en het voorbereiden op de komende maanden door te focussen op:
Verfrissing en Hydratatie:
- Na de koude maanden kan je huid een intensieve hydratatie gebruiken. Het Focus Care Youth+ Revival Masque van Environ biedt diepe hydratatie en revitaliseert je huid, perfect voor een frisse lente-uitstraling.
- Verhoogde Bescherming tegen UV-stralen: Met de toename van zonlicht is het essentieel om je huid te beschermen tegen UV-straling. Gebruik dagelijks een SPF zoals RAD SPF 15 of RAD Shield 15 van Environ.
Zomer: Focus op Zonbescherming en Hydratatie
De zomer vraagt om extra aandacht voor zonbescherming en hydratatie om uitdroging te voorkomen. De RAD SPF 15 en RAD Shield 15 van Environ bieden niet alleen bescherming tegen UV-straling, maar hydrateren de huid ook dankzij antioxidanten zoals vitamine E.
Herfst: Herstel en Intensieve Hydratatie
Na de zomer is het tijd om de huid te herstellen en diep te hydrateren ter voorbereiding op de koudere maanden. Het Hydrating Clay Masque van Environ, met hydraterende ingrediënten en klei, voedt en revitaliseert je huid. Een wekelijkse behandeling zorgt voor een gehydrateerde en veerkrachtige huid.
Winter: Voeden en Beschermen
In de winter is bescherming tegen de kou met rijke, voedende producten essentieel. De Tri-Peptide Avance Moisturiser van Environ, verrijkt met peptiden zoals Matrixyl 3000, verstevigt, hydrateert en beschermt de huid tegen winterse elementen.Een uitnodiging om te stralen ieder seizoen
Wij willen je hartelijk danken voor het lezen van onze blog. Als je geïnteresseerd bent in meer manieren om je huid en welzijn te ondersteunen, lees dan onze laatste blog over stressmanagement. Daarin delen we effectieve strategieën om stress te verminderen, wat niet alleen je mentale gezondheid ten goede komt, maar ook een positieve impact heeft op je huid.
Ontdek de volledige lijn van Environ en pas je huidverzorgingsroutine aan het seizoen aan. Bezoek onze webshop voor meer informatie en om je producten direct te bestellen. We kijken ernaar uit je te ondersteunen bij het behalen van een stralende huid, het hele jaar door.
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde therapeutes helpen u graag in één van onze vestigingen in Malden of Ewijk.
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: 
Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Vordingstraat 2, 6644 BH Ewijk
Volg ons