fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Black Friday simone de wildt26 NOV

Black Friday bij Simone de Wildt

Vrijdag 27 november 2020 is het opnieuw zover, Black Friday. De term ‘Black Friday’ kwam voor het eerst voor in 1951, omdat ieder jaar veel mensen vrij namen van het werk om een extra lang weekend te hebben van vier dagen. De politie van de stad Philadelphia beschrijft de straten en fysieke winkels als  ‘zwart van het volk’ door de drukte. In 1961 werd zelfs even een poging gedaan om de naam te veranderen naar ‘Big Friday’, maar die term was nooit een succes. Het is echter pas in 1973 dat ‘Black Friday’ door de kranten werd gebruikt en zo ook werd opgenomen door het volk. Vanaf dat moment was het een hit en de traditie heeft zich sindsdien voortgezet. 

Tijdens Black Friday worden er gigantische kortingen gegeven en juist daarom is het zo een stormloop. Veel winkels gaan speciaal vroeger open en sluiten later dan normaal. In Nederland loopt het nog niet zo een storm als in Amerika, maar het begint wel steeds meer en meer op te komen. Dit jaar hebben wij voor u ook 3 geweldige aanbiedingen geselecteerd die alleen gelden op Black Friday 2020! 

Youth Essentia is de meest luxe vorm van huidverzorgingsproducten. Deze complete verzorgingslijn verlegt de grenzen van de tijd. Hiermee kunt u de huid verrijken met een hoge combinatie van uiterst krachtige vitaminen, anti-oxidanten en peptiden. Deze werken samen om de huid er gezonder te laten uitzien. Uw huid zal stralen en ziet er langer jeugdiger uit.

Wilt u uw huid weer laten stralen? De Peel2Glow behandeling geeft uw huid weer een frisse uitstraling, zonder down-time. De Peel verbetert de huidconditie en de Glow zorgt ervoor dat uw huid weer gaat stralen. De Peel2Glow is te koop in verschillende varianten.

Wilt u stralen met de feestdagen? Maar is uw huid droog, vaal en begint het volume te verliezen? Zijn er fijne lijntjes zichtbaar? Dan zijn RRS-Inject Skinboosters de oplossing! Skinboosters bestaan uit ingrediënten die het verouderingsproces vertragen en een toename van het volume stimuleren. Daarnaast vervagen ze rimpels en voeden de huid. Boek nu een Skinboosterkuur van vier behandelingen en u krijgt de vijfde van ons cadeau!

Kosten kuur: 4 behandelingen 710 euro

*Inclusief twee huidverzorgingsproducten

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken