Welkom op onze nieuwe website! 
Waarom is een intakegesprek altijd een goed idee?
Van acnétherapie tot lasertherapie, huidverjonging en nog veel meer; wij staan graag voor jullie klaar. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vindt er een huidanalyse plaats, beantwoorden we je huidvraag en stellen we een persoonlijk behandelplan op. De werking van de behandeling wordt besproken inclusief de benodigde nazorg / thuisverzorging waarna de eerste behandeling kan worden ingepland.
Een nieuwe website: waarom? 
De afgelopen jaren hebben er veel uitbreidingen binnen de praktijk plaatsgevonden; een breder productassortiment, uitbreiden van behandelingen en het volgen van opleidingen met daarbij nieuwe, moderne apparatuur. Mede daardoor kwam eind 2022 het idee om de website te ‘upgraden’.
De site is online, wat kunt u nog meer verwachten?
Wij houden niet van stilzitten, daarom zullen wij ons blijven ontwikkelen. Nieuwe ontwikkelingen zullen wij kenbaar maken op Facebook en Instagram en zullen uiteraard ook op de website zichtbaar worden. Volg jij ons al op Facebook of Instagram?
Het maken van een afspraak
Het afsprakensysteem is volledig vernieuwd! Het is nu nog makkelijker om zelf uw afspraak te beheren. De eerste afspraak is altijd een intakegesprek, maar eenmaal bekend in de praktijk dan is het mogelijk om een account aan te maken en eenvoudig een behandeling in te plannen en zelfs te verplaatsen.

Onze missie blijft; een gezonde, stralende huid voor iedereen! Tot snel bij ons in de praktijk.

Vriendelijke huidgroetjes,

Het team van Huid- en Oedeemtherapie Simone de Wildt

Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde therapeutes helpen u graag in één van onze vestigingen in Malden of Ewijk.
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: 
Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Vordingstraat 2, 6644 BH Ewijk
Volg ons