Ons advies voor een stralende, egale huid

Wat zijn peelings?
Peelings; niet voor niets de meest uitgevoerde behandeling bij ons in de praktijk, beschikbaar in verschillende concentraties en intensiviteit. Een peeling bestaat uit (een combinatie van) zuren welke op een veilige maar effectieve manier doordringen in de huid om nieuwe gezonde cellen aan te maken. Verschillende peelings worden toegepast bij verschillende huidproblemen. Zo beschikken wij over peelings gericht op acné en rosacea om ontstekingen te remmen, maar ook hardnekkig pigment zoals een zwangerschapsmasker (melasma) zijn te behandelen met behulp van een peeling.
Onze nummer 1.
Onze meest gekozen peeling is de Easy TCA® Pain. Control Met behulp van deze combinatiepeeling (trichloorazijnzuur met phenol) zijn wij in staat om de huid te verjongen, pigmentvlekken te verminderen en de huid weer een egale uitstraling te geven. Wat kunt u verwachten van deze peeling? Waar moet u rekening mee houden? Wij leggen het u graag uit.
Het behandelplan
Wanneer er bijvoorbeeld pigmentvlekken aanwezig zijn, actinische keratose, acne littekens of andere vormen van huidveroudering bestaat een behandelplan meestal uit een kuur van vier behandelingen waarbij er iedere week één behandeling plaats zal vinden.
Een behandelreeks is bij ons altijd inclusief producten; het is belangrijk om de gepeelde huid zorgvuldig te beschermen én te verzorgen met de geadviseerde producten.
Na de behandeling
Na de behandeling mag de huid 48 uur niet nat worden, na 48 uur start u met het gebruiken van de geadviseerde producten. Deze set bestaat uit een reiniger, een verzorgende crème en een SPF bescherming. Vanaf dag 2 a 3 zal de huid starten met vervellen, pigmentvlekjes kunnen eerst wat donkerder kleuren maar dit verdwijnt gedurende het vervelproces. Het gehele proces van vervellen duurt 5 tot 8 dagen.
Het behaalde resultaat
Wanneer de huid volledig hersteld is van de laatste behandeling zal er een evaluatie moment plaatsvinden. Tijdens dit moment worden er nieuwe foto’s gemaakt om het behaalde resultaat in beeld te brengen. Een gladdere, egale huid met een frisse teint is een realistisch te behalen resultaat. Na het afronden van de kuur zullen wij adviezen geven om het behaalde resultaat te behouden. Dit kan in de vorm van huid verbeterende producten, eventueel in combinatie met onderhoudsbehandelingen.

Bovenstaande foto laat het resultaat zien van één behandeling Easy TCA® Pain Control. Met behulp van de OBSERV520 zien we de opgelopen huidschade (in dit geval pigment) in de diepere lagen. De linker foto laat de schade zien welke aanwezig is voor de behandeling. De rechter foto laat het resultaat zien van één behandeling; minder pigment in de diepere huidlagen en een stralende huid.
Ik twijfel welke behandeling bij mij past
Gedurende de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in een tal van behandelmogelijkheden. Hierdoor is het aanbod groot. Gelukkig hoeft u hierin niet zelf een keus te maken. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek zal er een uitgebreide huidanalyse met behulp van de OBSERV 520 plaatsvinden, beoordelen we uw huidconditie en bespreken we samen welk behandelplan bij uw wensen en indicatie past.
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde therapeutes helpen u graag in onze vestiging in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: 
Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons