Geef je Huid de liefde die het verdient: Ontdek Onze Reinigingstips voor een Stralende Teint!

Tip 1 Waarom is het reinigen van de huid belangrijk?
In de dagelijkse drukte van ons leven wordt de huid vaak blootgesteld aan talloze onzuiverheden en stressfactoren. Te midden van deze uitdagingen is een van de meest waardevolle rituelen voor een stralende huid een goede reiniging. In dit bericht vertel ik je graag meer waarom een grondige reiniging ‘de sleutel’ is tot een gezonde en stralende teint.
Dagelijkse Huidverzorgingstips
1. Verwijdering van Overtollig Talg en Onzuiverheden:
Dagelijks hebben we te maken met vuil, talg en onzuiverheden op onze huid, wat kan leiden tot verstopte poriën en ongewenste huidproblemen. Een effectieve reiniging verwijdert deze ophopingen en geeft de huid de kans om te ademen.

2. Preventie van Huidproblemen:
Onvoldoende reiniging kan leiden tot een verhoogd risico op acne, mee-eters en andere huidproblemen. Door regelmatig te reinigen met de juiste producten, minimaliseer je de kans op deze ongemakken en behoud je een heldere, gezonde huid.

3. Stimulatie van Cel vernieuwing:
Een goede reiniging bevordert de cel vernieuwing. Het verwijderen van dode huidcellen onthult een frissere, jeugdigere huidlaag en verbetert de algehele textuur.

4. Verbeterde Opname van Huidverzorgingsproducten:
Een ‘schone’ huid absorbeert huidverzorgingsproducten beter. Door een goede reiniging leg je de basis voor de effectiviteit van serums, moisturizers en andere producten die je aanbrengt.

5. Bescherming tegen Vroegtijdige Veroudering:
Ophoping van vuil en vrije radicalen kan bijdragen aan vroegtijdige veroudering van de huid. Een grondige reiniging beschermt je huid tegen deze externe stressfactoren en helpt de jeugdige uitstraling te behouden.
Environ’s Reinigingsproducten
Nu we begrijpen waarom een goede reiniging cruciaal is voor een gezonde huid, laten we eens duiken in de wereld van Environ. Welke producten zijn er, wat voor functie hebben ze en welke passen bij jou.

• Environ Dual Action Pre-Cleansing Oil:
Deze pre-reinigingsolie is ideaal om make-up, overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen. Het legt de basis voor een diepere reiniging en helpt bij het voorkomen van verstopte poriën.

• Environ Focus Care Moisture+ Hydrating Clay Masque:
Geformuleerd met een mix van hydraterende ingrediënten en klei, reinigt dit masker de huid diep en helpt het de vochtbalans te herstellen. Het is een geweldige wekelijkse aanvulling op je reinigingsroutine.

• Environ Focus Care Clarity+ Sebu-Wash Gel Cleanser:
Speciaal ontworpen voor de onzuivere huid, reinigt deze gelreiniger grondig en helpt bij het verminderen van overtollig talg. Het is zacht genoeg voor dagelijks gebruik en laat de huid fris aanvoelen.

• Environ Youth Essentia Hydra-Intense Cleansing Lotion:
Deze reiniger bevat geavanceerde peptide-technologie om de tekenen van veroudering te verminderen terwijl het de huid reinigt. Het is een geweldige keuze voor degenen die streven naar een jeugdige uitstraling.

• Environ Skin Essentia Mild Cleansing Lotion:
Een zachte en hydraterende reinigingslotion die geschikt is voor de gevoelige huid. Het reinigt mild en laat de huid comfortabel en gevoed achter.
Volg onze tips naar een Gezonde Huid
Laat jouw huid stralen met onze hoogwaardige reinigingsproducten. Er zullen nog vijf dagen volgen waarin we elke dag tips uitlichten om je te begeleiden naar een gezonde, stralende teint. Ontdek en beleef met ons de weg naar natuurlijke schoonheid en vitaliteit. Blijf ons volgen en ontdek hoe elke tip bijdraagt aan de gezondheid en glans van je huid. Bestel onze producten in onze webshop. Twijfel je? Neem contact op met ons en wij helpen je verder. Stralendheid wacht op je!
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde therapeutes helpen u graag in één van onze vestigingen in Malden of Ewijk.
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: 
Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Vordingstraat 2, 6644 BH Ewijk
Volg ons