Skincare routine van Simone

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten ben ik een enorme fan van Environ Skincare. Al jarenlang verkoop ik Environ met veel plezier en enthousiasme in mijn praktijk. Ik hou van de enorme hoeveelheden vitamines (A,C&E) die in de producten zitten. 

Iedere ochtend en avond verwen ik mijn huid met de producten van Environ. In de praktijk krijg ik vaak de vraag welke producten ik gebruik. Alhoewel ik filmpjes en foto’s van mezelf verschrikkelijk vind heb ik mezelf uitgedaagd om een filmpje te maken waarin ik jullie laat zien wat en hoe ik de producten gebruik. 

Skincare routine:


1) Ik start met de Cleansing gel. De Low Foam Cleansing Gel reiniger bevat een combinatie van verschillende actieve ingrediënten om overtollig talg, make-up en onzuiverheden van de huid te verwijderen.

2) Uiteraard gebruik ik een toner na de Cleansing gel. De Moisturiser toner gebruik ik altijd in de herfst. Deze toner is ideaal om je huid lekker te hydrateren en werkt op een algehele huidverbetering.
3) De Filler crème komt na de reiniging. Dit is een vrij nieuw product van Environ dat zich richt op lijntjes, rimpels en verlies van volume in het gelaat, met als doel een zichtbaar gladdere, stevigere huid met een natuurlijk vollere uitstraling.

4) Dan komt toch wel 1 van mijn favorieten, de AVST 5. De Avst 5 bevat de hoogte concentratie vitamine A en C, evenals krachtige antioxidanten en plantenextracten.
 
5) En als laatste stap gebruik ik de RAD Spf 15. De RAD Anti Oxidant crème geeft een bescherming tegen de schadelijke effecten van zon en licht het geeft een perfecte bescherming tegen UV-A en UV-B stralen.

Wil je meer weten over de Environ producten? Bel ons op 0487-523823 of stuur een mailtje op info@huidtherapie-dewildt.nl voor meer informatie of een persoonlijk advies.

Ben je enthousiast geworden en wil je de producten ook bestellen? Bestel deze dan via onze webshop:
Shop - Huidtherapie de Wildt (huidtherapie-dewildt.nl)
Klanten vertellen

Ik ben al meer dan 10 jaar vaste klant bij Simone en dat is niet voor niets..... zij (en ook de andere medewerkers) is/zijn zeer professioneel en vriendelijk! Altijd eerlijk advies, geen verkooppraatjes en.... producten waar ik met mijn overgevoelige huid WEL tegen kan (na eerder al veel geprobeerd)...

Ik ben hier al een paar maanden voor de behandeling van mijn gezicht en ik zag in een korte tijd al verandering aan mijn huid! De medewerkers zijn heel lief en eerlijk. Je kunt altijd gezellig met ze kletsen tussen de behandelingen door, fijn!

De beste in de regio! Word aandacht besteed aan je wensen, ik voelde me meteen op mijn gemak. De behandeling door Simone was prettig en professioneel!

Zeer deskundig op het gebied van huidverbetering! Legt alle handelingen perfect uit zodat je exact weet wat ze doet. Kom al jaren bij Simone en ik vind het altijd een feestje als ik geweest ben want mijn huid ziet er dan weer super goed en stralend uit!

Ik ben erg te spreken over mijn behandelingen bij deze praktijk! Personeel heeft veel kennis en ervaring. Ik word heel goed en kundig geholpen met mijn huid problemen. En ze zijn ook heel vriendelijk! Helemaal top! Ik heb een paar andere therapeuten geprobeerd vanwege de lange afstand, maar die kwamen niet in de buurt qua kwaliteit.

Deskundig advies en een goed resultaat. Ik wilde een oppepper van mijn huid. Iets minder diepe rimpels en pigmentvlekken. Resultaat beantwoordde aan de verwachtingen. Prima geholpen door Simone.

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen. Er wordt prima advies gegeven zonder hierbij opdringerig te zijn.

Ik heb ervaring met de praktijken op de locaties Ewijk en Malden en het daar werkzame personeel, ben altijd met veel geduld en betrokkenheid behandeld. Ook de behandeling zelf met tevreden resultaat, kom hier zeker, wanneer nodig, nogmaals terug

Een behandeling bij een zeer kundige en aardige dame! Fijn dat ze er veel verstand van had, en heb goede adviezen gekregen!

Over ons
Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie, kennis en ervaring op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Onze professionele en gediplomeerde therapeutes helpen u graag in onze vestiging in Malden. 
Onze producten
Advanced Nutrition Programme | Alhydran producten | Bellabaci Cupping | Environ Skincare | Jane Iredale make-up

Webshop
Gegevens
Btw: NL001876899B47  
Kvk: 09166472
Adres: 
Kloosterhof 1, 6581 BT Malden
Volg ons